در کارگروه مدیریت پسماند استان بر ساماندهی محل های دفن پسماند در شهرستان های بیله سوار، پارس آباد و مشگین شهر تاکید شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با اشاره به غیراصولی بودن دفع زباله در برخی شهرهای این استان خواستار همکاری شهرداریها و فرمانداریها در این زمینه شد.
دو قبضه اسلحه غیرمجاز توسط محیط بانان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال در منطقه حفاظت شده آقداغ و مناطق آزاد شهرستان کشف و ضبط شد.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی در جلسه کمیته غارشناسی استان اردبیل گفت: 35 دهنه غار در استان اردبیل شناسنامه دار شده است و اطلاعات آن در سامانه غارشناسی کشور به ثبت رسیده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با حضور در منزل شهید اسماعیل عزیزپور با خانواده معظم این شهید والامقام دیدار کرد.
.1402/7/3 دوشنبه
.1402/6/22 چهارشنبه
.1402/5/23 دوشنبه